Små sandwich med tun og wasabi
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Små sandwich med tun og wasabi

De små sandwich har en frisk og stærk smag fra wasabi - en overraskende bid!

Antal portioner

4 stk. pr. person

  • 1 dåse tun i vand
  • 150 g Arla Buko® Grøn Pikant
  • 1 dl hakket bladselleri
  • 1 12 tsk wasabi (stærk, japansk peberrodspasta)
  • 34 tsk friskpresset citronsaft
  • 12 tsk fint salt
  • friskkværnet peber
  • 1 sandwichbrød

Pynt

  • bladselleri

Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Findel tunen med en gaffel og vend den i osten sammen med de øvrige ingredienser. Smag fyldet til.

Skær 12 tynde skiver (ca. ½ cm) af brødet. Smør fyldet på brødskiverne og læg dem sammen parvis. Pak de 6 sandwich i film og læg dem i køleskabet i ca. 1 time. Skær skorperne af og del hver sandwich i 4 trekanter.

Tip

Bestil evt. sandwichbrødet hos bageren.

De små sandwich, kan smøres dagen før. Anvend da dobbelt mængde wasabi.

Tilberedningstid: 60+ min

  • Energiindhold for hele retten: 4640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,1 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 36 %
  • Alkohol: 0 %
Kilde: