landmandsejet

ARLA LANCERER NYT MÆRKE TIL STØTTE FOR LANDMÆND

Mange forbrugere er ikke klar over, at Arla faktisk er ejet af landmændene selv og at overskuddet fra produkterne faktisk går tilbage til de landmænd, som er årsagen til, at vi som forbrugere hver dag kan få frisk og velsmagende mælk i glasset. Arla garanterer dig at vores produkter er skabt med omtanke for kvalitet, dyrevelfærd og naturlighed. Hele vejen fra gården og hjem til dig.

Læs mere

ARLA - EJET AF LANDMÆND

Arla er ejet af landmændene selv. Hver eneste dag arbejder de for at levere mælk af høj kvalitet, som er produceret på en ansvarlig måde.

 

Arla - Ejet af landmænd

HVAD BETYDER DET, AT ARLA ER EJET AF LANDMÆNDENE?

Vi har samlet en FAQ om emnet herunder hvor du bl.a. kan få svar på spørgsmål som: Hvilke fordele er der for mig ved at købe mejeriprodukter fra et andelsselskab ejet af landmænd? Har Arlas landmænd indflydelse på prissætningen af deres mælk? Drager Arlas andelshavere fordel af gode markedsforhold i deres hjemland? Hvordan kan jeg som forbruger støtte landmændene? 

Læs FAQ

MÆLK ER ET UNIKT PRODUKT

Vores friske mælk er velsmagende og nærende, og den bliver til hundredvis af lækre mælkeprodukter, som kan bidrage til en sund og afbalanceret kost. 
Mælken fra vores egne landmænd er hovedingrediensen i Arlas produkter. Vi producerer hundredvis af forskellige mejeriprodukter, og uanset hvilket Arla-produkt, du vælger i køledisken, kan du være sikker på, at det indeholder mælkens naturlige næringsstoffer.

Læs mere

FRA KO TIL KARTON

Vi er omhyggelige i hele processen. Som et andelsmejeri, der er ejet af landmændene selv, kontrollerer vi hele mælkens vej fra koen til dig. Det sikrer friske produkter af høj kvalitet og en fødevaresikkerhed, der er i top.
Læs mere om hvordan vi kontrollerer hele mælkens vej fra koen til dig.

Læs mere

FØDE­VARE­SIKKER­HED OG FRISKE PRODUKTER GÅR HÅND I HÅND

Alle vil gerne have, at deres mad er frisk, og at fødevarekvaliteten er i orden. Sådan har vores landmænd det også. Vi fører konstant tilsyn med kvaliteten af vores mælk, og mælken testes mange gange, inden den når frem til dit køleskab. 

Læs mere