Farmer owned

Arla er ejet af landmændene selv. Hver eneste dag arbejder de for at levere mælk af høj kvalitet, som er produceret på en ansvarlig måde.

Vi leverer mejeriprodukter af høj kvalitet
Uanset hvilket produkt fra Arla, du foretrækker, kan du være sikker på, at det kommer fra et andelsmejeri, der er ejet af landmændene selv. Mælken behandles med omtanke af Arlas medarbejdere, så du og din familie får produkter af høj kvalitet baseret på mælkens naturlige næringsstoffer. Læs mere om vores mælk her.

Vi ejer hele værdikæden
Fordi vi er ejet af landmændene, kan du være sikker på, at din mælk produceret med omtanke hele vejen fra ko til karton.

Bæredygtigt landbrug – hånd i hånd med naturen
Det meste af foderet, køerne spiser, er produceret af landmændene selv. Det er med til at mindske transport og begrænser mængden af foder importeret fra andre lande. Det reducerer produktionens påvirkning på naturen. Og når vores landmænd selv laver foderet til deres køer, kan de også bedre kontrollere indholdet og sikre en bæredygtig og ensartet mælkeproduktion af høj kvalitet.

Så sundt og naturligt som muligt
Som et andelsmejeri, der er ejet af landmændene selv, forpligter vi os til høje standarder, når det gælder dyrevelfærd, produktkvalitet og fødevaresikkerhed. Vores kvalitetsprogram, Arlagården©, sikrer at vi driver landbrug ud fra et langsigtet perspektiv. Det betyder, at du får produkter af høj kvalitet, som du kan nyde med god samvittighed.

Vores historie går tilbage til 1880’erne
Vores ambition om at producere mejeriprodukter af høj kvalitet går tilbage til 1880’erne, hvor mælkebønder i Danmark og Sverige samledes om ét fælles mål. Fordi vi er ejet af landmændene selv, går vores overskud tilbage til landmændene. Når forbrugerne køber vores produkter, bliver pengene ligeligt fordelt efter hver liter mælk, som den enkelte landmand leverer. Det er en vigtig del af andelstanken.

Ansvarligt og bæredygtigt landbrug
Vores måde at drive bæredygtigt landbrug tager afsæt i, at vi vil levere mejeriprodukter, der er så sunde og naturlige som muligt, til verdens voksende befolkning. Og vi går forrest i branchen. For eksempel støtter vi bæredygtig dyrkelse af soja, fordi vores mælkebønder bruger soja i deres foder.

Besøg en Arla-gård
Hos Arla vil vi gerne invitere dig og din familie til at besøge vores gårde, så du kan opleve, hvordan vi producerer mælk. Et gårdbesøg er også en mulighed for at opleve det store engagement, som vores landmænd lægger i at passe deres køer. Og samtidig kan du med egne øjne opleve, hvor mælken kommer fra.

Læs mere om Åbent Landbrug her.

Læs mere om Økodag her.

ARLA - EJET AF LANDMÆND

Arla er ejet af landmændene selv. Hver eneste dag arbejder de for at levere mælk af høj kvalitet, som er produceret på en ansvarlig måde.

 

Arla - Ejet af landmænd