Pressemeddelelse

Cheasy lancerer fedtfattig og proteinrig smoothiebase uden tilsat sukker

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

De cremede smoothies er populære i de danske hjem. Og med den nye Cheasy Skyr Smoothie Mix bliver det lettere at lave en velsmagende grøntsags- eller frugtdrik. Smoothiebasen indeholder skyr, er uden tilsat sukker og med et fedtindhold på 0,1 procent.

Blendet mango, avokado og bær. Smoothies har for alvor gjort sit indtog i de danske køkkener til morgenmad, mellemmåltider eller til at tage med på farten. Og nu får smoothiefans en hjælpende hånd i en travl hverdag, når powerdrikken skal tilberedes. Cheasy lancerer nemlig en Cheasy Skyr Smoothie Mix uden tilsat sukker. Den proteinrige base indeholder skyr og har et fedtindhold på kun 0,1 procent.

”Vi oplever, at vores forbrugere efterspørger nemme løsninger til hjemmelavede smoothies. Med Cheasy Skyr Smoothie Mix får de nu en grundbase uden tilsat sukker, som blot kræver frugt- eller grøntsagsfavoritterne og et tryk på blenderen for at få en lækker smoothie, der er fyldt med vitaminer, kalcium og proteiner,” siger Anette Boye, senior brand manager for Cheasy og tilføjer:

”Cheasy Skyr Smoothie Mix indeholder skyr og er tilsat vanilje, som giver basen et strejf af sødme. Den er derfor den oplagte grundingrediens til en nærende morgenmad eller et forkælende mellemmåltid med god samvittighed – både til hverdag og weekend. Samtidig er det altså slut med at stå med et utal af ingredienser på køkkenbordet, inden den perfekte smoothie er en realitet.”

Et fedtfattigt og proteinrigt alternativ i en travl hverdag

Cheasy Skyr Smoothie Mix indeholder kun 43 kalorier per 100 gram og 6,1 gram protein per 100 gram. Det giver en fedtfattig smoothie, som også har et lavere indhold af sukker end smoothies lavet på juice.

”Den nye smoothiebase kan bruges hver dag og har masser af variationsmuligheder – uanset om man er til grape eller spinat. Og det tager ikke ret meget længere tid at lave en stor portion, som holder til et par dage, når blenderen først er fundet frem. På Cheasys Facebook-profil CheasyDK og Instagram-profil @Cheasy kan du løbende få inspiration til nye smoothiekombinationer og andre tips til selvforkælelse,” slutter Anette Boye.

Smoothiebasen fra Cheasy kan fås i detailhandlen over hele landet fra uge 14. Vejledende udsalgspris er 20,95 DKK for 1 liter.

Fakta om Cheasy Skyr Smoothie Mix

  • Indeholder skyr og 0,1 procent fedt, 43 kalorier og 6,1 gram protein per 100 gram.
  • Uden tilsat sukker. Sødet med vanilje, et naturligt indhold af sukker fra mælk og sødestof.
  • Kan anvendes til både grøntsags- og frugtsmoothies – kun fantasien sætter grænser.

_______________________________________________________________________________

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 12.700 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Holland og Luxemburg. Arla Foods er en af de stærkeste aktører i den internationale mejeriverden, med et bredt sortiment af mejeriprodukter af højeste kvalitet. Velkendte mærker som Lurpak® og Castello® hører til Arla familien. Arla Foods er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Jesper Skovlund
Primær kontaktperson

Jesper SkovlundPressechef

Download Billeder & Videoer