Appelsinsauce
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Appelsinsauce

Den friske smag i appelsinsaucen, gør at det egner sig godt til at servere til frisk frugt

Antal portioner
  • 2 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
  • 2 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38%
  • 1 12 tsk vaniljesukker
  • 3 spsk flormelis
  • 2 tsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
  • 34 dl friskpresset appelsinsaft

Pynt

  • fintrevet appelsinskal (usprøjtet)

Bland cremefraiche med vaniljesukker og sukker. Smag saucen til med appelsinskal og -saft. Lad appelsinsaucen stå og trække koldt ca. 1 time, og rør den op inden serveringen.

Tip

Saucen kan tilberedes af 4 dl cremefraiche 18%. Saucen kan fx serveres til frugtsalat.

Tilberedningstid: 60+ min

  • Energiindhold for hele retten: 5260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,7 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 14 %
  • Fedt: 83 %
  • Alkohol: 0 %
Kilde: