Bananbrød
Bedømmelse (5)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 60+ min

Bananbrød

Til bananbrødet kan du bruge de meget modne bananer, du måske ellers ville smide ud!

Antal portioner

10 skiver pr. brød

  • 2 dl havregryn
  • 225 g hvedemel
  • 1 dl grofthakkede cashewnødder
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk groft salt
  • 250 g Karolines Køkken® Kvark 1%
  • 12 dl honning
  • 2 mosede, modne bananer

Pynt

  • 1 dl tørrede bananer

Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Rør kvark, honning og de mosede bananer heri. Fordel dejen i en smurt aflang brødform (ca. 1½ liter). Pynt med de tørrede bananer. Bag brødet nederst i ovnen. Vend brødet ud på en bagerist og lad det køle af.

Bagetid

Ca. 1 time ved 175°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 8080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 69 %
  • Fedt: 16 %
  • Alkohol: 0 %