Dessertsauce med makroner og valnødder
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 15 min

Dessertsauce med makroner og valnødder

En god dessertsauce der gør det godt til en frugtsalat eller grillede frugter

Antal portioner
  • 2 pasteuriserede hele æg
  • 3 spsk flormelis
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
  • 2 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38%
  • 10 letknuste makroner
  • 30 g hakkede valnøddekerner

Pynt:

  • knuste makroner

Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Bland cremefraiche i æggemassen. Tilsæt makroner og valnødder til saucen, lige inden serveringen.

Tips

Saucen kan tilberedes af cremefraiche 18% alene.

Saucen kan serveres til fx frugtsalat.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 7510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,8 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 14 %
  • Fedt: 79 %
  • Alkohol: 0 %

Semillon, sauvignon blanc Bordeaux, Frankrig

Hvid dessertvin fx en sauternes fra Bordeaux Kilde: Martin Nordkvist

Lidt om vin til marcipan/makron