Desserttykmælk - 3:2:1
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 60+ min

Desserttykmælk - 3:2:1

Desserttykmælk - 3:2:1 er nem opskrift på en anderledes tykmælk. Glæd dig til at opleve det sure med det søde på en helt ny måde!

Antal portioner
  • 3 dl sødmælk
  • 2 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 1 dl kærnemælk

Varm sødmælk og fløde til ca. 25° i en tykbundet gryde. Hæld mælken i en skål og lad temperaturen falde til ca. 22-25°. Bland derefter kærnemælken i. Fordel blandingen op i tykmælksskåle, og stil dem tildækket på køkkenbordet ved stuetemperatur i ca. 18 timer. Stil derefter tykmælken i køleskab, så den er kold ved serveringen.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 4020 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 10 %
  • Fedt: 82 %
  • Alkohol: 0 %