Grønsagssuppe
Bedømmelse (1)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 30 min

Grønsagssuppe

Lækker kraftig grønsagssuppe med smag af fløde

Antal portioner
  • 4 skrællede gulerødder
  • 2 rensede porrer
  • 400 g renset selleri
  • 1 14 liter grønsagsbouillon eller hønsebouillon
  • 2 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% - bør omrystes

Pynt

  • hakket persille

Tilbehør

  • 240 grove flutes

Skær gulerod, selleri og porre i mindre stykker. Bring bouillonen i kog og tilsæt grønsagerne. Lad det snurre under låg i ca. 20 min. - eller til grønsagerne er møre.

Mix det jævnt i en foodprocessor eller blender. Varm suppen op igen. Tilsæt fløden, kog kort igennem og smag til med salt og peber. Pynt med persille.

Tip

Server suppen sammen med fx en ostemad, så har du et helt måltid.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 4980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,7 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 20 %
  • Alkohol: 0 %

Pinot blanc Alsace, Frankrig

Enkel hvidvin uden for meget syre, fx en pinot blanc fra Alsace Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til flæskesteg