Gulerodssuppe
Bedømmelse (2)

Min bedømmelse:

Gulerodssuppe

Flottere suppe findes næppe - og så smager den lige så godt, som den ser ud!

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 4 fintrevne gulerødder
  • 1 grofthakket zittauerløg
  • 1 liter grønsagsbouillon (terning + vand)
  • 100 g flødeost naturel 25%, fx Buko®
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 300 g groft brød

Lad smørret gyldne i en tykbundet gryde. Svits grønsagerne heri. Tilsæt bouillon og friskost i mindre stykker. Lad suppen koge ved svag varme - til osten er smeltet, og suppen er jævn. Smag til med salt og peber.

Tilberedningstid: 30 min

  • Energiindhold for hele retten: 6880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,1 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 33 %
  • Alkohol: 0 %
Kilde: