Hakkebøffer og grillet græsk salat
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Hakkebøffer og grillet græsk salat

Selvom du har stegt masser af hakkebøffer kan du måske alligevel lære noget af Bo Bech på Karolines KøkkenKneb. Start på bøffen i træet, så på TV'et og find hakkebøffen.

Antal portioner
  • 350 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 3 spsk hakkede friske oreganoblade
  • 12 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 rødløg i både
  • 5 modne tomater i halve
  • 1 grøn peberfrugt i korte strimler
  • 200 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern
  • 2 spsk friske oreganoblade
  • 12 tsk havsalt, fx læsø eller maldon
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 1 kg nye kartoffel

Bland det hakkede kød med oregano, salt og peber og form det til 4 hakkebøffer. Lad en grillpande blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Grill bøfferne ca. 6 min. - vend dem et par gange. Tag bøfferne op og hold dem varme.

Grill løgene i ca. 1 min. - vend dem et par gange. Tag løgene op og grill tomaterne på samme måde i ca. 3 min.

Anret de grillede tomater og løg i et fad og fordel de rå peberfrugtstrimler, ost og oreganoblade på salaten. Drys med salt og peber og server den lune græske salat sammen med hakkebøffer og nykogte kartofler.

Tilberedningstid: 30 min

  • Energiindhold for hele retten: 8570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,1 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 30 %
  • Alkohol: 0 %
Kilde: