Hot ostecouscous til karrywok
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Hot ostecouscous til karrywok

En dejlig hot ret med både rød karrypasta og tex mex chiliost.

Antal portioner
  • 300 g forkogte couscousgryn (3 34 dl)
  • 2 tsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
  • 1 tsk groft salt
  • 3 34 dl kogende vand
  • 175 g Karolines Køkken® revet Tex mex chili 25%
  • 1 tsk Arla Kærgården® Steg & Bag
  • 300 g wokstrimler af okseklump
  • 1 spsk rød karrypasta
  • 5 gulerødder i stave
  • 1 dl friskpresset appelsinsaft
  • 1 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% - bør omrystes
  • 1 squash i stave
  • 34 tsk groft salt

Kom couscousgryn, appelsinskal og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker. Bland coucousgryn og chiliost godt.

Lad imens en wok blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Lad fedtstoffet blive gyldent og brun kødet i ca. 1 min. Tag det op. Tilsæt karrypasta og gulerødder og steg i ca. 1 min. Kom kødet tilbage i wokken sammen med appelsinsaft, fløde, squash og salt. Varm retten godt igennem og smag til.

Kom den hotte ostecouscous i et fad. Hæld wokretten over og server straks.

Tip

Vil I ikke have en hot ret, kan chiliosten skiftes ud med Arla karolines Køkken® revet Pasta- & gratineringsost.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 10040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,8 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 29 %
  • Alkohol: 0 %

Tilberedningstid: 30 min