Hytteost med rejer og mango
Bedømmelse (7)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 30 min

Hytteost med rejer og mango

Lækkert alternativ til den traditionelle rejecocktail.

Antal portioner
  • 250 g Cheasy® Hytteost 1,5%
  • 2 spsk klippet frisk purløg
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • 14 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g afdryppede rejer
  • 4 mellemstore blade af romainesalat
  • 150 g moden mangofrugter i strimler (1 lille mangofrugt)

Pynt

  • frisk purløg

Tilbehør

  • 160 g ristet landbrød

Vend hytteosten sammen med purløg, citronsaft, salt, peber og de afdryppede rejer.

Stil blandingen tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Rør hytteostblandingen op og smag til.

Læg et salatblad på hver tallerken. Anret heri mangofrugt i strimler og hytteostblandingen. Pynt med purløg og server straks.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 2940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,5 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 13 %
  • Alkohol: 0 %