Hytteost med rødbeder
Bedømmelse (2)

Min bedømmelse:

Hytteost med rødbeder

Hytteost med rødbeder kan gøre det ud for en selvstændig frokost, hvis du spiser brød til.

Antal portioner
  • 3 små rødbeder
  • 250 g Karolines Køkken® Hytteost 4%
  • 2 tsk akaciehonning

Vask rødbederne grundigt. Kom dem i en gryde, hæld vand ved og kog dem i ca. 45 min. eller til de er møre. Hæld vandet fra og hæld iskoldt vand over rødbederne - så slipper skindet lettere. Skær top og rod af og flå skindet af. Lad rødbederne køle lidt af. Skær dem i små tern. Rør akaciehonning sammen med hytteosten og vend rødbedeternene i. Smag til.

Tilberedningstid: 60+ min

  • Energiindhold for hele retten: 1800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 22 %
  • Alkohol: 0 %
Kilde: