Hytteost med rødbeder

Hytteost med rødbeder kan gøre det ud for en selvstændig frokost, hvis du spiser brød til.
Antal portioner
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hytteost med rødbeder

Hytteost med rødbeder kan gøre det ud for en selvstændig frokost, hvis du spiser brød til.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Vask rødbederne grundigt. Kom dem i en gryde, hæld vand ved og kog dem i ca. 45 min. eller til de er møre. Hæld vandet fra og hæld iskoldt vand over rødbederne - så slipper skindet lettere. Skær top og rod af og flå skindet af. Lad rødbederne køle lidt af. Skær dem i små tern. Rør akaciehonning sammen med hytteosten og vend rødbedeternene i. Smag til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 1800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 22 %
Print