Kaffe med chokoladesirup
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 15 min

Kaffe med chokoladesirup

Når der er plads til ekstra forkælelse, er dette den perfekte måde at gøre eftermiddagskaffen eller brunchen helt speciel.

Antal portioner
  • 2 dl skummetmælk
  • 4 dl varm, meget stærk kaffe
  • 4 spsk chokoladesirup

Pynt

  • revet mørk chokolade

Kom mælken i en lille, tykbundet gryde. Bring mælken i kog under kraftig piskning til der danner sig et mælkeskum. Fordel kaffe og sirup i 8 små kopper eller glas (som tåler varme). Læg med en ske det varme mælkeskum på kaffen, pynt med chokolade og server straks.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 1740 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 84 %
  • Fedt: 8 %
  • Alkohol: 0 %