Karse- og yoghurtpandekager

Grønne voksenpandekager med herligt tilbehør.
Antal portioner
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Karse- og yoghurtpandekager

Grønne voksenpandekager med herligt tilbehør.

Antal portioner

Pynt

  • karse
  • både af citroner

Tilbehør

Fremgangsmåde:

Bland mel, bagepulver, salt og sukker i en skål. Tilsæt yoghurt og æg og pisk det sammen til en jævn dej. Tilsæt karse og fedtstof og lad dejen hvile tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Lad en pande blive varm (hvis du har en til små pandekager, så brug den). Lav 4 små pandekager (ca. 1½ spsk pr stk.) og steg dem ved jævn varme i ca. 2 min. på hver side. Server, efterhånden som de bliver færdige, de små pandekager sammen med ost, skinke, yoghurt og karse.

Tip

Kom evt. lidt fedtstof på panden.

Kilde:
Næringsindhold
  • Energiindhold for hele retten: 8030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,2 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 57 %
Print

Produkter i opskriften