Karse- og yoghurtpandekager
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Karse- og yoghurtpandekager

Grønne voksenpandekager med herligt tilbehør.

Antal portioner
  • 100 g hvedemel (1 34 dl)
  • 1 tsk bagepulver
  • 12 tsk groft salt
  • 1 tsk sukker
  • 4 dl Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 10%
  • 2 æg
  • 2 12 dl grofthakket karse
  • 2 spsk Arla Kærgården® Steg & Bag

Pynt

  • karse
  • både af citroner

Tilbehør

  • 100 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern (0 g)
  • 12 skiver lufttørret skinke eller koldrøget laks
  • 1 dl Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 10%

Bland mel, bagepulver, salt og sukker i en skål. Tilsæt yoghurt og æg og pisk det sammen til en jævn dej. Tilsæt karse og fedtstof og lad dejen hvile tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Lad en pande blive varm (hvis du har en til små pandekager, så brug den). Lav 4 små pandekager (ca. 1½ spsk pr stk.) og steg dem ved jævn varme i ca. 2 min. på hver side. Server, efterhånden som de bliver færdige, de små pandekager sammen med ost, skinke, yoghurt og karse.

Tip

Kom evt. lidt fedtstof på panden.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 8030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,2 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 57 %
  • Alkohol: 0 %

Tilberedningstid: 60+ min