Kartoffelsalat med sankthansurt
Bedømmelse (5)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 45 min

Kartoffelsalat med sankthansurt

Find sankthansurt i haven - den smager godt i maden.

Antal portioner
  • 20 stængler sankthansurt
  • 175 g Thranes Mejeri® røgeost 10%
  • 4 dl Karolines Køkken® Skyr 0,2%
  • 225 g radiser i kvarte
  • 275 agurker i mindre stykker
  • 34 kg kogte, kolde små nye kartofler i skiver
  • 1 dl fintklippet purløg
  • 1 12 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 4 stegte kyllingefileter
  • 150 g ristet groft rugbrød

Pluk bladene af stænglerne og skyl dem godt. Hak dem groft.

Bland rygeost, det syrnede produkt, radiser, agurk godt sammen. Vend kartofler, de hakkede urteblade, purløg, salt og peber heri og smag til. Server kartoffelsalaten til kylling og med ristet rugbrød til.

Tip

I stedet for sankthansurt kan du øge mængden af purløg.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 7970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,4 g
  • Protein: 37 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 17 %
  • Alkohol: 0 %