Lamme bleu  og squashbrød
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Lamme bleu og squashbrød

Lammefilet med fyld af krydderier og fast ost - server med ovnbagt naanbrød med fyld af squach, hvidløg og revet ost.

Antal portioner
  • 2 squash i brede tynde strimler
  • 1 tsk groft salt
  • 75 g groftrevet Castello® Alps Selection Classic
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 naanbrød
  • 25 g smør
  • 2 lammefileter
  • 2 tsk friske oreganoblade
  • 34 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 75 g Castello® Alps Selection Classic i tynde skiver

Pynt

  • friske oreganoblade

Drys squashstrimlerne med salt og lad dem stå i ca. 15 min. Skyl dem og lad dem dryppe godt af - dup dem evt. godt i et viskestykke. Vend squashstrimlerne sammen med ost og hvidløg. Læg brødene på en plade med bagepapir og fordel squashblandingen herpå. Bag squashbrødene midt i ovnen - til de er let gyldne.

Rens imens lammefileterne, del dem på midten og skær dem næsten helt igennem på langs. Åbn dem og bank dem let flade. Fordel oregano, salt og peber herpå. Læg osten på og fold lammefileterne sammen. Hold dem evt. sammen med en kødnål. Lad smørret blive gyldent i en pande og brun lamme bleuérne ca. 1 min. på hver side. Skru ned og steg dem færdige ca. 8 min. i alt - vend af og til. Tag dem op og hold dem varme.

Ved serveringen

Del de bagte squashbrød og fordel dem på tallerkener sammen med de stegte lamme bleuér. Server straks.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225°.

Tilberedningstid: 45 min

  • Energiindhold for hele retten: 7950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 39 %
  • Alkohol: 0 %
Kilde: