Pasta med ostetern
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 30 min

Pasta med ostetern

Til den virkelig travle en fredag aften - så går det stærkt.

Antal portioner
  • 4 liter vand
  • 4 tsk groft salt
  • 600 g frisk pasta fx båndpasta
  • 12 dl olivenolie
  • 2 dl grofthakket persille
  • 1 fed knust hvidløg
  • 400 g groftrevne gulerødder
  • 200 g Karolines Køkken® klassisk Salatost i tern
  • 12 tsk groft salt

Bring vand og salt i kog i en gryde. Kom pastaen i og lad den koge uden låg i ca. 5 min. Den skal være mør, men ikke blød. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte.

Varm imens olivenolien i en sauterpande og svits persillen heri. Tilsæt hvidløg og gulerødder og svits det i ca. 5 min. Tag panden fra varmen og vend osten i. Smag til med salt. Vend den varme pasta i osteblandingen. Server straks.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 12490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,3 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 36 %
  • Alkohol: 0 %