Peberfrugtsuppe med sprød gremolata
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Peberfrugtsuppe med sprød gremolata

En super flot og hurtig vegetarsuppe med mange farver.

Antal portioner
  • 1 spsk Arla Kærgården® Steg & Bag
  • 2 finthakkede rødløg
  • 2 store finthakkede fed hvidløg
  • 1 liter Karolines Køkken® toscansk Tomatsuppe 3%
  • 1 12 dl vand
  • 12 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 gul peberfrugt i små tern
  • 1 rød peberfrugt i små tern
  • 300 g frosne grønne bønner i mindre stykker

Gremolata

  • 200 g Cheasy® Salatost i tern 3%
  • 2 dl grofthakket bredbladet persille
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 25 g grofthakkede røgede mandler

Tilbehør

  • 350 g ristet naanbrød

Lad fedtstoffet blive varmt i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt suppe, vand, salt og peber og bring suppen i kog under omrøring. Kom peberfrugt og grønne bønner i suppen og kog suppen ved svag varme i ca. 3 min. Smag til.

Gremolata

Mos osten med en gaffel og bland den med persille, citronskal og mandler.

Ved serveringen

Anret suppen i varme skåle og kom gremolataen på toppen. Server lune ristede naanbrød til.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 9530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,2 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 30 %
  • Alkohol: 0 %

Tilberedningstid: 30 min