Pizza med radiserelish
Bedømmelse (1)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 1 timer

Pizza med radiserelish

Lækker frokostpizza som smager dejligt og ser flot ud med de farverige radiser og agurker.

Antal portioner

Radiserelish

  • 34 dl eddike
  • 2 spsk sukker
  • 12 tsk groft salt
  • 150 g grofthakkede radiser
  • 150 g agurker i små tern
  • 12 dl fintklippede purløg
  • 1 pizzadej - færdig, fuldkorn (ca. 26 cm i diameter)
  • 200 g Arla Buko® Køkkenhavens Løg

Pynt

  • sorte løgfrø (nigella)

Bring eddike, sukker og salt i kog. Kog til sukker og salt er opløst og lad lagen køle let af. Vend radiser og agurk sammen med purløg og den lune lage. Stil radiserelishen tildækket i køleskabet til det er helt koldt.

Prik imens pizzabunden med en gaffel og bag den midt i ovnen. Lad den køle let af på en bagerist. Smør pizzabunden med flødeost. Hæld radiserelish i en sigte, lad den dryppe af og fordel den på pizzabunden. Drys med sorte løgfrø og server.

Bagetid

Ca. 13 min. ved 200°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 5060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,8 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 33 %
  • Alkohol: 0 %