Pizza med radiserelish

Lækker frokostpizza som smager dejligt og ser flot ud med de farverige radiser og agurker.
Antal portioner
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pizza med radiserelish

Lækker frokostpizza som smager dejligt og ser flot ud med de farverige radiser og agurker.

Antal portioner

Radiserelish

  • ¾ dl eddike, fx hvidvinseddike
  • 2 spsk sukker
  • ½ tsk groft salt
  • 150 g grofthakkede radiser
  • ½ agurk i små tern (ca. 150 g)
  • ½ dl fintklippede purløg

Pynt

  • sorte løgfrø (nigella)

Fremgangsmåde:

Bring eddike, sukker og salt i kog. Kog til sukker og salt er opløst og lad lagen køle let af. Vend radiser og agurk sammen med purløg og den lune lage. Stil radiserelishen tildækket i køleskabet til den er helt koldt.

Prik imens pizzabunden med en gaffel og bag den midt i ovnen. Lad den køle let af på en bagerist. Smør pizzabunden med flødeost. Hæld radiserelish i en sigte, lad den dryppe af og fordel den på pizzabunden. Drys med sorte løgfrø og server.

Bagetid

Ca. 13 min. ved 200° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,8 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 33 %
Print