Salat med røget ørred
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Salat med røget ørred

En anderledes og spændende måde at spise røget ørred på.

Antal portioner

Marinade

  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • 12 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 spsk vindruekerneolie

Salat

  • 1 røget ørred
  • 100 g Karolines Køkken® Salatost i blok
  • 1 liter friske små spinatblade
  • 14 agurker i tændstiktynde stave

Tilbehør

  • smørristet hjertebrød

Marinade

Pisk citronsaft sammen med salt og peber. Pisk olien i lidt efter lidt. Smag til.

Salat

Rens den røgede ørred for skind og ben. Del den i mindre stykker. Skær osten i tynde skiver og derefter i trekanter. Skyl spinatbladene godt og fjern evt. de groveste ribber. Vend spinatbladene i marinaden og fordel bladene på 4 portionstallerkener. Læg herpå agurk, ørred og ost.

Tip

Røget laks kan anvendes i stedet for røget ørred.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 7460 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,7 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 56 %
  • Alkohol: 0 %

Tilberedningstid: 45 min