Salat med skinke og jordbær
Bedømmelse (5)

Min bedømmelse:

Salat med skinke og jordbær

Smukke røde jordbær og smagfuld ost - en rigtig sommerfavorit.

Antal portioner

Dressing

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike
  • 1 nip groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dåse cannellinibønner
  • 2 avocadoer
  • 1 salatløg
  • 250 g jordbær (12 liter)
  • 150 g Karolines Køkken® Salatost i blok
  • 1 liter grøn salat (100 g)

Tilbehør

  • 8 skiver lufttørret skinke, fx parmaskinke
  • 240 g ristet brød

Dressing

Pisk olie og eddike sammen med salt og peber. Smag til.

Hæld bønnerne i en sigte og skyl dem i koldt vand. Flæk avocadoen, fjern stenen og tag kødet ud med fx en teske. Skær løget i meget tynde skiver, del jordbærrene i halve og bryd osten i mindre stykker. Læg salaten på et stort fad og fordel herpå avocado, løg, jordbær og ost. Dryp dressingen over salaten og fordel kødet på toppen. Server straks med brød til.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 9230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 44 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 45 %
  • Alkohol: 0 %

Tilberedningstid: 30 min