Sildemad med kvarksalat
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 45 min

Sildemad med kvarksalat

Savner du inspiration til en lækker og anderledes rugbrødsmad? Så denne opskrift på en sildemad med kvarksalat. Her kombineres smagselementer fra de marinerede sild med en lækker kvarkdressing med krydderurter og banan.

Antal portioner
  • 1 skrællet banan
  • 200 g Karolines Køkken® Kvark 1%
  • 3 spsk klippet frisk purløg
  • 3 spsk klippet frisk karse
  • 14 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 marinerede sildefileter
  • 4 skiver rugbrød
  • 1 rødløg i ringe

Pynt

Skær bananen i mindre stykker og pres den gennem en sigte. Rør den moste banan og kvark godt sammen. Vend purløg, karse og krydderier i og stil kvarksalaten tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag til.

Ved serveringen

Skær sildefileterne i mindre stykker. Rist rugbrødet og anret det på portionstallerkener sammen med kvarksalat, de marinerede sild og rødløg. Pynt med purløg.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 6290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,8 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 29 %
  • Alkohol: 0 %