Søndagens frokostsild
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 30 min

Søndagens frokostsild

Nyd den med familien eller glæd dine gæster med en lækker sild på frokostbordet.

Antal portioner
  • 2 marinerede sildefileter
  • 1 skrællet æble i tynde skiver, fx coxorange
  • 1 zittauerløg i tynde skiver
  • 1 12 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% eller cremefraiche 38%
  • friskkværnet peber
  • 1/8 tsk edelsüsspaprika
  • 1 tsk sukker

Pynt

  • klippet frisk karse
  • paprika

Tilbehør

  • 240 g rugbrød

Fileterne skæres i mindre stykker og lægges i en skål. Herover fordeles æble- og løgskiver. fraiche smages til med peber, paprika og sukker, og hældes over. Anretningen pyntes med karse og paprika.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 5090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,4 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 37 %
  • Alkohol: 0 %