Tunfiskefyldte citroner
Bedømmelse (7)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 30 min

Tunfiskefyldte citroner

Server som forret eller frokost. Lækkert til grønsager og et godt brød.

Antal portioner
  • 4 citroner
  • 3 dåser tun i vand (ca. 185 g)
  • 2 chalotteløg
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 34 dl kapers
  • 2 hakkede hårdkogte æg
  • 15 sorte oliven uden sten

Pynt

  • bredbladet persille

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Skær et låg af citronerne og tag indmaden ud. Hak indmaden fra 2 citroner. Lad tunfisken dryppe af, bland den med citronkødet, mayonnaise og fraiche. Smag til med salt og peber. Kom kapers, æg og hakkede sorte oliven i blandingen.

Ved serveringen

Fordel tunfiskeblandingen i de 4 citroner. Pynt med skiver af sorte oliven og bredbladet persille - sæt “lågene“ på citronerne. Stil dem køligt og server som en forret med brød til.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 9730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,7 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 49 %
  • Alkohol: 0 %