Æblepickles
60+ min

Æblepickles

Lun æblepickles kan du evt. bruge som erstatning for sauce. Lækker til fx svinekød eller fisk.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Æblepickles

Lun æblepickles kan du evt. bruge som erstatning for sauce. Lækker til fx svinekød eller fisk.

Antal portioner
  • 1 grøn squash
  • 25 g smør
  • ½ tsk ostindisk karry
  • 2 rødløg i både
  • 1 skrællet æble i store tern, fx belle de boskoop
  • 2 spsk vand
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 2 spsk sukker
  • ¾ tsk groft salt

Fremgangsmåde:

Skær squashen igennem på langs og skrab kernerne ud med en ske. Skær squashstykkerne i ca. ½ cm tykke skiver. Smelt smørret ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Tilsæt løg og svits dem ved jævn varme i ca. 3 min. Vend squash og æble i og svits i ca. 1 min. Kom vand, eddike, sukker og salt i retten og kog i ca. 1 min. Smag til. Server æblepickles lun.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 2130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,9 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 39 %
Print