Æbler i yoghurtcreme

Glæd familien eller gæsterne med denne lækre, cremede dessert med knasende makroner og friske æbler.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Æbler i yoghurtcreme

Glæd familien eller gæsterne med denne lækre, cremede dessert med knasende makroner og friske æbler.

4 personer pr. portion

Antal portioner
  • 4 æbler, fx coxorange
  • 2 dl vand
  • 2 spsk sukker

Pynt

  • 25 g smørristede mandelflager

Fremgangsmåde:

Æblerne skrælles, halveres og kernehuset fjernes. Koges i vand tilsat sukker og afkøles.

Æggeblommer, sukker og vanilje piskes godt. Yoghurten vendes forsigtigt i sammen med flødeskummet. Cremen hældes ud på et fad med kant eller i portionsglas. De hele makroner fordeles over cremen og over hver makron lægges de halve æbler, med den hvælvede side opad. Pyntes med ristede mandler.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,5 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 63 %
Print