Æblesauce

Kold og frisk sauce - god som tilbehør til kød eller salater.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Æblesauce

Kold og frisk sauce - god som tilbehør til kød eller salater.

Antal portioner
  • 4 dl Arla A38® Ymer eller ylette
  • 1 skrællet, finthakket æble fx coxorange
  • 2 spsk hakkede syltede asier
  • 2 spsk hakket sennepspickles
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 tsk revet zittauerløg

Fremgangsmåde:

Rør ymer sammen med æble og øvrige ingredienser. Smag saucen til. Lad den stå tildækket i køleskab ca. ½ time. Rør saucen op inden serveringen. Server æblesaucen sammen med kartofler til fx frikadeller/fiskefileter eller lad den være dressingen til en skål salat.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 1770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,1 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 33 %
Print