Æggesalat med karry og hytteost

Dejlig æggesalat, som også smager godt i en sandwich til madpakken.
Bedømmelse (30 vurderinger)

Min bedømmelse:

Æggesalat med karry og hytteost

Dejlig æggesalat, som også smager godt i en sandwich til madpakken.

Antal portioner
  • 150 g Karolines Køkken® Hytteost 4,5%
  • 1 tsk karry
  • 1 spsk mangochutney
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g finthakkede bladselleri
  • 1 gulerod i små tern
  • 2 syltede drueagurker i små tern
  • ½ dl fintskåret purløg
  • 3 hakkede hårdkogte æg
  • 4 skiver ristede fuldkornsrugbrød
  • 4 skiver stegt bacon

Pynt

  • brøndkarse eller almindelig karse

Fremgangsmåde:

Kom hytteost, karry, mangochutney, salt og peber i en foodprocessor eller en blender og blend ved højeste hastighed i ca. 3 min. eller til cremen er helt glat. Vend cremen med de øvrige ingredienser.

Ved serveringen

Anret æggesalaten på ristet rugbrød sammen med bacon. Pynt med brøndkarse og server.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 24 %
Print