Agurkesalat med hvidløg
60+ min

Agurkesalat med hvidløg

Græsk tzatziki - lækker til græske frikadeller, salat, brød eller grillmad.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Agurkesalat med hvidløg

Græsk tzatziki - lækker til græske frikadeller, salat, brød eller grillmad.

4 personer pr. portion

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Stil 2 kaffefiltre i en sigte og hæld yoghurten til afdrypning i kaffefiltrene. Lad yoghurten dryppe af i ca. 2 timer i køleskab. Skræl agurkerne og skær dem i meget tynde skiver - evt. på råkostjern. Læg skiverne i en skål og drys 1 spsk salt over. Lad dem trække i ca. ½ time. Skyl agurkeskiverne i flere hold koldt vand og vrid dem tørre i en klæde. Rør den afdryppede yoghurt sammen med fraiche og hvidløg. Tilsæt agurkeskiver og smag salaten til med salt og peber. Stil den i køleskab til serveringen. Server agurkesalaten til fx stegt lammekød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 1920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,6 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 35 %
Print