Annas Bounty kugler - Kokosæg
60+ min

Annas Bounty kugler - Kokosæg

Fristende små kokosæg med et dejligt strejf af appelsin.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Annas Bounty kugler - Kokosæg

Fristende små kokosæg med et dejligt strejf af appelsin.

50 små eller 25 store pr. portion

Antal portioner

Pynt

  • kokosmel

Fremgangsmåde:

Kom kokosmel, flormelis, smør og fløde i en tykbundet gryde. Varm blandingen ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. - blandingen skal være fast og sammenhængende. Tag gryden af varmen, tilsæt appelsinskal og smag til. Form den varme kokosblanding med 2 teskeer - til ca. 50 små kokosæg. Læg dem på en bakke med bagepapir. Stil "æggene" tildækket i køleskabet i mindst 2 timer eller til de er kolde.

Del chokoladen i mindre stykker og smelt dem i en skål i vandbad. Læg et kokosæg på en gaffel og vend hurtigt "ægget" i den smeltede chokolade. Stil det overtrukne kokosæg tilbage på bakken og pynt det med kokosmel. Overtræk og pynt resten. Stil kokosæggene tildækket i køleskabet til chokoladen er helt stivnet.

Tip

Bounty kuglerne kan stå tildækket i køleskabet i 4-5 døgn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,3 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 63 %
Print