Appelsin- og honningsild
60+ min

Appelsin- og honningsild

Mums! Usædvanlig frisk sild med sprød fennikel.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Appelsin- og honningsild

Mums! Usædvanlig frisk sild med sprød fennikel.

Antal portioner
  • 225 g marinerede sild

Appelsin- og honningsauce

  • 75 g fennikler i meget tynde skiver
  • ½ lille finthakket rødløg
  • 1½ dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9%
  • 1 spsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
  • ¼ dl friskpresset appelsinsaft
  • ¾ spsk grov sennep
  • ¾ spsk honning
  • 2 spsk fintklippet purløg
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g fuldkornsrugbrød

Fremgangsmåde:

Hæld lagen fra sildene og skær sildene i små skrå bidder.

Appelsin- og honningsauce

Vend fennikel, rødløg og fraiche sammen med de øvrige ingredienser og vend sildebidderne heri. Stil sildesalaten tildækket i køleskabet i mindst 2 timer og smag til.

Tip

Sildene er også gode til påskefrokosten.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,1 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 42 %
Print