Appelsin-passionstopping og flager

Friske frugter på morgenmaden sammen med sprøde flager og søde nødder.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Appelsin-passionstopping og flager

Friske frugter på morgenmaden sammen med sprøde flager og søde nødder.

Morgenmad til 2

Antal portioner

Ristede femkornsflager

  • 100 g rugflager (ca. 2 dl)
  • 3 spsk sukker
  • 25 g grofthakkede usaltede pistacienøddekerner

Fremgangsmåde:

Ristede femkornsflager

Kom flager, sukker og pistacienødder i en tør pande og rist blandingen ved kraftig varme, først i ca. 2 min. og herefter i ca. 5 min. ved jævn varme - rør af og til. Lad flagerne køle af.

Vend appelsin og passionfrugt sammen. Hæld det syrnede produkt i skåle og fordel frugt og flager herpå. Server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 25 %
Print