Appelsinsauce

Den friske smag i appelsinsaucen, gør at det egner sig godt til at servere til frisk frugt
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Appelsinsauce

Den friske smag i appelsinsaucen, gør at det egner sig godt til at servere til frisk frugt

Antal portioner

Pynt

  • fintrevet appelsinskal (usprøjtet)

Fremgangsmåde:

Bland cremefraiche med vaniljesukker og sukker. Smag saucen til med appelsinskal og -saft. Lad appelsinsaucen stå og trække koldt ca. 1 time, og rør den op inden serveringen.

Tip

Saucen kan tilberedes af 4 dl cremefraiche 18%. Saucen kan fx serveres til frugtsalat.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,7 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 14 %
  • Fedt: 83 %
Print