Asiatiske pandekager med banan

Forsvindende gode, knasende pandekager med banan og kokos - nyd!
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Asiatiske pandekager med banan

Forsvindende gode, knasende pandekager med banan og kokos - nyd!

Antal portioner

Pandekagedej

  • 100 g rismel (ca. 2 dl)
  • 50 g hvedemel (ca. 1 dl)
  • 1 dl kokosmel
  • 2½ dl mælk
  • 1 dåse kokosmælk (ca. 165 ml)
  • 2 æg
  • ¾ tsk groft salt
  • 2 modne bananer i skiver
  • smør til stegning

Tilbehør

  • 4 spsk lys sirup
  • ½ liter vaniljeflødeis

Fremgangsmåde:

Pandekagedej

Bland rismel, hvedemel og kokosmel sammen. Rør mælk og kokosmælk i til en jævn dej. Pisk æggene i sammen med salt. Vend til sidst bananerne i dejen.

Lad lidt af fedtstoffet blive varmt i en pande. Hæld ca. 1 dl dej i panden og fordel dejen (18-20 cm i diameter). Bag pandekagen ved jævn varme i ca. 2 min. på hver side. Gentag med resten af fedtstof, pandekagedej. Server de lune pandekager med is og lys sirup.

Tip

Pandekagerne er også gode dryppet med friskpresset limesaft.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 9700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 40 %
Print