Bagte æg med forårsløg
15 min

Bagte æg med forårsløg

En fin lille måde at severe æg på, fx til morgenmad eller brunch.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Bagte æg med forårsløg

En fin lille måde at severe æg på, fx til morgenmad eller brunch.

Antal portioner

Pynt

  • friske basilikumblade

Tilbehør

  • 4 toastbrød
  • 4 kippers

Fremgangsmåde:

Fordel forårsløg og tomater i 4 smurte ovnfaste forme (ca. 10 cm i diameter). Drys krydderier over. Slå et æg ud i hver form og fordel ost ovenpå. Bag æggene midt i ovnen og server dem straks.

Bagetid

Ca. 9 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,1 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 45 %
Print