Bagte æg

En lille nem frokost med æg - dejlig også til en brunch.
Bedømmelse (8 vurderinger)

Min bedømmelse:

Bagte æg

En lille nem frokost med æg - dejlig også til en brunch.

Antal portioner

Pynt

  • cayennepeber
  • purløg

Tilbehør

  • 240 g hårdt ristet fuldkornsrugbrød

Fremgangsmåde:

Lad smørret blive gyldent og steg løgene i ca. 2 min. til de er bløde. Drys med salt og muskat. Tilsæt spinat og lad den falde sammen. Fordel blandingen i 4 smurte ovnfaste forme eller glas. Fordel herefter ost og fløde. Knæk et æg i hver form/glas og bag dem midt i ovnen. Drys med cayennepeber og purløg og server dem varme med fx ristet rugbrød til.

Bagetid

15-18 min. ved 175°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,5 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 50 %
Print