Bagte vindruer

Halver druerne, bland det med vaniljesukker og bag. Det er da en nem dessert!! Server - og nyd tiden...
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Bagte vindruer

Halver druerne, bland det med vaniljesukker og bag. Det er da en nem dessert!! Server - og nyd tiden...

Antal portioner
  • 500 g blå og grønne vindruer
  • 1 vaniljestang
  • 5 spsk rørsukker
  • 4 spsk tør sherry, fx Fino

Fremgangsmåde:

Skyl, halver og udsten vindruerne. Hak vaniljestangen og 1 spsk af rørsukkeret fint. Bland det med resten af sukkeret. Vend blandingen sammen med vindruerne i en skål og stil den tildækket i køleskabet i ca. 2 timer. Fordel vindruer, vindruesaft og sherry i 4 ovnfaste skåle (a ca. 2 dl) og bag vindruerne midt i ovnen.

Ved serveringen

Kom lidt kvark over vindruerne og server resten i en skål ved siden af.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 250°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 77 %
  • Fedt: 5 %
Print