Balsamico-marinerede jordbær til ost

En lille ostedessert, der har det hele....En skøn ost, fuld af smag og dejlig faste i konsistensen med tilbehør af sprøde marcipankager og friske, krydrede jordbær.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Balsamico-marinerede jordbær til ost

En lille ostedessert, der har det hele....En skøn ost, fuld af smag og dejlig faste i konsistensen med tilbehør af sprøde marcipankager og friske, krydrede jordbær.

Antal portioner
  • 50 g kold ren, rå marcipan
  • 200 g jordbær i skiver
  • 4 spsk muscovadosukker
  • 2 tsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
  • 2 spsk hakkede friske citronmelisseblade
  • 1 spsk mørk balsamicoeddike

Pynt

  • friske citronmelisseblade

Fremgangsmåde:

Riv den kolde marcipan groft. Læg den i 8 bunker på en plade med bagepapir. Fordel hver bunke til en lille, flad kage (ca. 5 cm i diameter). Bag marcipankagerne midt i ovnen, til de er gyldne.

Vend forsigtigt jordbær, sukker, appelsinskal, citronmelisse og eddike sammen. Lad jordbærrene marinere i ca. 15 min. Smag til.

Server osten med marinerede jordbær og marcipankager.

Bagetid

Ca. 7 min. ved 175°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,2 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 54 %
Print