Bær, blomster og vaniljecreme

Smuk og nem dessert med spiselige blomster.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Bær, blomster og vaniljecreme

Smuk og nem dessert med spiselige blomster.

Antal portioner
  • 200 g friske, blandede bær, fx brombær, hindbær og blåbær
  • 4 abrikoser i mindre stykker (ca. 175 g)
  • 4 tsk appelsinlikør, fx grand marnier

Vaniljecreme

  • 20 g finthakkede pistacienøddekerner
  • 1 dl plukkede spiselige blomster, fx Gederams

Fremgangsmåde:

Fordel bær og abrikoser i 4 glas og hæld likøren over.

Vaniljecreme

Kom cremefraiche, flormelis og vaniljekorn i en skål og pisk med en håndmikser ved hurtigste hastighed i ca. 5 min. eller til cremen er fast i konsistensen. Smag til.

Fordel cremen over bær og frugt evt. med en sprøjtepose og drys med pistacienøddekerner og spiselige blomster.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,4 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 66 %
  • Alkohol: 2 %
Print