Basilikumdressing til grøn salat

Flødeost rørt op med god basilikumpesto gør det ud for en nem dressing med masser af smag. Kan bruges både som dip og dressing.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Basilikumdressing til grøn salat

Flødeost rørt op med god basilikumpesto gør det ud for en nem dressing med masser af smag. Kan bruges både som dip og dressing.

Antal portioner

Basilikumdressing

  • 2½ liter salat revet i grove stykker, fx rød egeløv
  • 100 g renset rucolasalat
  • 250 g optøede, frosne majskerner

Hertil

  • 500 g stegt kød, fx kalkunschnitzler
  • 1 kg nye kartofler

Fremgangsmåde:

Basilikumdressing

Rør flødeost og basilikumspesto sammen med mælken. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Ved serveringen

Læg de 2 slags salat lagvis med majskerner i et stort, fladt fad. Server dressingen i en skål ved siden af.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,5 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 29 %
Print