Du kan erstatte spækstimlerne med gulerodsstave. Eller du kan bruge begge dele. Det smager også godt med persilleblade og stilke i de benløse fugle.
15924 kJ / 3806 kcal
508 kJ / 121 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 20,8 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 35,7 % | 10,7 g |
Fedt: | 43,5 % | 6 g |
....nu vi er i gang med mormors og oldemors gode, gamle klassikere.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
8 skiver
Okseinderlår eller -klump (ca. 600 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
8
Strimler spæk (ca. 125 g)
|
|
8
Kødnåle
|
|
20 g
Smør
|
|
4 dl
Vand
|
|
4 spsk
Finthakket løg
|
|
2
Laurbærblade
|
|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
1 spsk
Saucejævner
|
|
Evt. kulør
|
1½ dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ spsk
Sukker
|
|
½ liter
Strimlet hjertesalat
|
|
300 g
Agurk i halve skiver
|
|
200 g
Optøede, frosne ærter
|
1 kg
Aspargeskartofler
|
|
---|---|
Ribsgelé
|