Blåbærsoftice i kokosvafler

Festlige isvafler dyppet i hvid chokolade og kokos serveret med hjemmelavet blåbærsoftice.
Bedømmelse (10 vurderinger)

Min bedømmelse:

Blåbærsoftice i kokosvafler

Festlige isvafler dyppet i hvid chokolade og kokos serveret med hjemmelavet blåbærsoftice.

Antal portioner
  • 6 isvafler
  • 50 g smeltet hvid chokolade
  • 1 dl kokosmel
  • 1 dl blåbær- eller solbærmarmelade

Pynt

  • friske blåbær

Fremgangsmåde:

Begynd med at gøre softicen klar efter anvisningen på emballagen. I ismaskinen i ca. ½ time eller i fryseren ca. 3½ time.

Dyp kanten af isvaflen først i den smeltede chokolade og derefter i kokosmel. Stil isvaflerne i fryseren, så de bliver kolde. Du kan evt. stille dem i glas eller i tomme flasker.

Tag softicen ud af fryseren og pisk den bløde iscreme i ca. 3 min. til den er ensartet og cremet. Kom blåbærmarmeladen i softicen og vend forsigtigt rundt. Kom isen i en sprøjtepose med stjernetylle. Fyld isen i de kolde isvafler. Pynt med blåbær og server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,3 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 34 %
Print