Blinis med persille og ost

Mini-omeletter på panden med dejlig ost og sprød gulerod er nemme og passer godt som forret eller som en snack i madpakken.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Blinis med persille og ost

Mini-omeletter på panden med dejlig ost og sprød gulerod er nemme og passer godt som forret eller som en snack i madpakken.

4 stk. pr. person

Antal portioner
  • 3 gulerødder i tynde strimler (ca. 125 g)

Pynt

  • kviste af kruspersille

Fremgangsmåde:

Blancher gulerødderne i kogende vand i ½-1 min. Hæld dem i en sigte og brus med over med koldt vand. Lad dem dryppe godt af.

Findel ost med en gaffel og rør osten sammen med æg, persille og peber. Gyldn smørret i en pande på 21 cm i diameter. Læg 1 spsk af osteblandingen 8 steder i panden. Steg de 8 blinis ved jævn varme 3 min. på hver side. Spis de varme blinis sammen med gulerødderne.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 1920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,7 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 10 %
  • Fedt: 69 %
Print