Bøf à la Karoline
45 min

Bøf à la Karoline

Lækre bøffer med smeltet ost og tomat.
Bedømmelse (26 vurderinger)

Min bedømmelse:

Bøf à la Karoline

Lækre bøffer med smeltet ost og tomat.

Antal portioner

Tilbehør

  • 300 g grøn salat
  • 240 g flutes

Fremgangsmåde:

Det hakkede oksekød æltes med æg, rasp, salt, peber, sellerisalt og hvidløg. Kødet formes til 12 hakkebøffer, der brunes og gennemsteges i smør på en pande, 5 min. på hver side. Bøfferne anrettes i et ovnfast fad, og panden koges af med piskefløde, som derefter hældes ved bøfferne. Hver bøf dækkes med en osteskive, og herover lægges en halv tomat med den buede side opad. Igennem tomat, ost og bøf sættes en tandstik, så det holdes fast. Lige før bøfferne skal serveres, gratineres de i ovnen, til osten er smeltet og let gylden.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 250°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 15450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,7 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 18 %
  • Fedt: 58 %
Print