Bondens fine skinkesmørrebrød

Høstmad til en let frokost ude i marken.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Bondens fine skinkesmørrebrød

Høstmad til en let frokost ude i marken.

Antal portioner
  • 1 pære, fx lukas
  • ½ fennikel
  • 250 g Karolines Køkken® Hytteost 4,5%
  • 1 tsk dijonsennep
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ dl fintklippet purløg
  • 4 skiver groft rugbrød
  • 8 skiver skinke, fx koldrøget

Pynt

  • pærer i både
  • purløg
  • top af fennikler

Fremgangsmåde:

Fjern kernehuset og hak pæren fint. Skær fenniklen i meget tynde strimler. Bland hytteost, sennep, salt, peber, purløg, pære og fennikel. Fordel hytteostblandingen på rugbrødsskiverne og kom skinke på toppen. Pynt med pærebåde, purløg og fennikeltop.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 25 %
Print