Braiseret kylling i rødvinssauce
45 min

Braiseret kylling i rødvinssauce

Den hurtige coq au vin!
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Braiseret kylling i rødvinssauce

Den hurtige coq au vin!

Antal portioner

Tilbehør

  • 150 g bacon - stegt
  • 1 kg kogte kartofler

Pynt

  • hakket frisk kruspersille

Fremgangsmåde:

Lad ⅓ af fedtstoffet blive gyldent i en sauterpande og steg champignonerne ved kraftig varme ca. 3 min. eller til væden er fordampet. Tag champignonerne op. Lad endnu ⅓ af fedtstoffet blive gyldent i panden og steg løgene i ca. 2 min. Tag dem op og lad resten af fedtstoffet blive gyldent. Brun kyllingestykkerne ca. 1 min. på hver side. Kom løgene tilbage i panden sammen med appelsinskal, rødvinssauce, salt og peber. Lad retten koge ved svag varme og uden låg i ca. 12 min. Tag appelsinskallen op. Vend champignonerne i, varm retten igennem og smag til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,3 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 29 %
Print