Hvis I laver græskarlygter af halloween græskar, kan I spise det græskarkød I skraber ud, når I udhuler. Bruger du hokkaido- eller butternutsquash (som jo også er græskar) til retten her, behøver du ikke skælle dem. Skallen på disse to græskar, er så tynd at den sagtens kan spises.
8109 kJ / 1938 kcal
236 kJ / 57 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 10,6 % | 1,5 g |
Kulhydrat: | 61,6 % | 8,6 g |
Fedt: | 27,8 % | 1,8 g |
Her er den helt traditionelle brændende kærlighed.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
1 kg
Skrællede melede kartofler
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
1 tsk
Groft salt
|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
4 tsk
Dijonsennep
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
20 g
Smør
|
|
---|---|
450 g
Champignoner i halve og kvarte
|
|
1
Porre i tynde ringe (ca. 150 g)
|
|
2
Rødløg i tynde både (ca. 150 g)
|
|
200 g
Skrællet græskar i mundrette stykker
|
|
50 g
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Groftkværnet peber
|
Tyttebærsyltetøj
|
---|