Brunch-tortilla
45 min

Brunch-tortilla

Tortilla (æggekage med fyld) med stegte kartofler og ost - nemt og hurtigt, også hvis I er mange.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Brunch-tortilla

Tortilla (æggekage med fyld) med stegte kartofler og ost - nemt og hurtigt, også hvis I er mange.

Opskriften gælder for 10 personer

  • 75 g rensede blandede babysalatblade
  • 200 g dampede grønne asparges
  • 50 g stegt bacon i skiver

Fremgangsmåde:

Kom kartoffeltern, løg og fedtstof i en bradepande (ca. 22 x 30 cm). Vend rundt i grøntsagerne og rist dem midt i ovnen. Pisk æg, fløde, vand, salt og peber sammen. Hæld æggeblandingen over de gyldne grøntsager og drys med ost. Bag tortillaen midt i ovnen.

Skær æggekagen i 10 stykker og anret dem sammen med spæde salatblade, dampede grønne asparges og stegt bacon.

Tip

Man kan lave tortillaen i 10 små cocotter, så er bagetiden cirka 10 min.

Ristning af kartofler og løg

Ca. 20 min. ved 175° - varmluft.

Bagetid for tortilla

Ca. 15 min. ved 175° - varmluft.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 52 %
Print